Beoordelingen

Wij doen er alles aan om u met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Hieronder staan enkele beoordelingen van tevreden klanten.

Schrijf een beoordeling

5 jaar geleden kwam ik via via in contact met Izaak van Driel, van Van Driel Auto. Ik had net gehoord dat ik voor een vermogen aan reparaties aan mijn Citroen Xsara moest laten uitvoeren bij een andere garage en ging naar hem voor een second opinion. Het bleek dat er slechts een klein gedeelte van de reparaties echt nodig was. De overige kosten waren overbodige reparaties en te dure onderdelen. Sindsdien heb ik alle reparaties en APK’s bij Izaak laten doen en heb ik inmiddels 2 nieuwe auto’s gekocht. Ik weet zeker dat hij eerlijk zaken doet. Er kan uiteraard altijd iets stuk gaan, maar het wordt altijd weer netjes gemaakt en opgelost.
Arjen de Man Citroën Xsara
Ik weet dus niets van auto’s, dus bij elke APK keuring had ik het idee dat ik van alles op de mouw gespeld kreeg. Een collega vertelde mij over Van Driel Auto. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Ik wil gewoon het idee hebben dat ik iemand kan vertrouwen. Hij belt voor de reparatie altijd wat mijn opties zijn en wat de eventuele kosten zijn. Ik heb gewoon een goed gevoel bij deze garage!
Karin onbekend onbekend
Mijn moeder van 78 was voor haar APK naar haar vaste garage gegaan. Ze was nogal geschrokken van de prijzen en wilde met mij overleggen. Via een collega had ik over Van Driel Auto gehoord, dus even de offerte naar Izaak gestuurd. Wat een verschil. Snel een afspraak gemaakt en keurig geholpen!
Sylvia onbekend onbekend
Ik moest de distributieriem van mijn Golf IV laten vervangen. Flinke offerte van mijn vaste Volkswagen dealer. Bij Van Driel auto’s kon dit echt veel goedkoper. En ik kon de volgende dag al terecht…dus ik heb de ‘gok’ gewaagd en ik ben erg tevreden. Kom zeker terug!
Ferdinand Golf IV