Kijkje bij ons in de garage

Beoordelingen

Voorheen altijd pech gehad met auto's. één keer hier een auto gekocht, en rij er nog steeds mee rond, woon in alkmaar maar rij elk jaar hier heen voor keuring en beurt
Sem Druijven
Super blij met mijn nieuwe auto. Echt een top garage zijn heel vriendelijk en betrouwbaar.Een paar keer langs geweest en proef mogen rijden helemaal niet opdringerig.En houden zich aan hun afspraken.
Maria Muinos
Ik moest de distributieriem van mijn Golf IV laten vervangen. Flinke offerte van mijn vaste Volkswagen dealer. Bij Van Driel auto’s kon dit echt veel goedkoper. En ik kon de volgende dag al terecht…dus ik heb de ‘gok’ gewaagd en ik ben erg tevreden. Kom zeker terug!
Ferdinand Golf IV
Fijne garage staan altijd voor je klaar kom er al jaren en hoop er nog lang een klant te zijn
Tinus & Lien van Zuijdam
We hebben bij Van Driel auto's een Volkswagen Up aangeschaft en zijn erg netjes en goed te word gestaan, de uitleg was duidelijk en de adviezen paste goed bij wat wij zochten. De auto is netjes afgeleverd en de afgesproken punten zijn keurig uitgevoerd. Wij raden het zeker aan om hier een auto te kopen en te brengen voor onderhoud.
Willem de Geus Volkswagen Up
Vorige maand een auto hier gekocht. Op dinsdag een proefrit wezen maken en op donderdag konden we de auto ophalen! Super goede service een eerlijk bedrijf die handeld naar eer en geweten.
Frans Strik


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Wesley de Jong Wesley de Jong
Arie van der Velden Arie van der Velden
Kan niet bestaat niet
Angelo de Geus Angelo de Geus
Arie van der Voet Arie van der Voet
Priya Priya