Kijkje bij ons in de garage

Beoordelingen

Prima service
Rian Ven
Wij hebben een hele scherpe inruilprijs gekregen voor onze oude auto. Bij de gekochte auto merkten we dat de koeling het minimaal deed. Toen we hierover opbelden konden we de auto langsbrengen en heeft men koudemiddel bijgevuld. Nu doet de airco het prima. Top service!
Ludaphunk info
We hebben bij Van Driel auto's een Volkswagen Up aangeschaft en zijn erg netjes en goed te word gestaan, de uitleg was duidelijk en de adviezen paste goed bij wat wij zochten. De auto is netjes afgeleverd en de afgesproken punten zijn keurig uitgevoerd. Wij raden het zeker aan om hier een auto te kopen en te brengen voor onderhoud.
Willem de Geus Volkswagen Up
Geen verrassingen, eerst prijsopgave, kortom : bij deze garage weet je waar je aan toe bent en wordt je auto vakkundig gerepareerd
Louis den Aantrekker
Topservice, niet duur en je betaald alleen voor wat er echt kapot is. Beter ben ik nog niet tegen gekomen. in februari 2019 weer een auto bij van Driel gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een topbedrijf is met topservice. Ben er meer dan tevreden mee. Dank jullie wel voor jullie klantvriendelijkheid en prima service.
Jolanda Tieleman
Betrouwbaar, eerlijke prijzen en altijd behulpzaam. Bij Van Driel wordt ik altijd snel geholpen! Ik rij er gerust een stukje extra voor.
Sander1234


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Wesley de Jong Wesley de Jong
Arie van der Velden Arie van der Velden
Kan niet bestaat niet
Angelo de Geus Angelo de Geus
Arie van der Voet Arie van der Voet
Priya Priya