Van Driel Auto's

Wij zijn specialist in de verkoop van betaalbare auto's. Sinds 2003 hebben wij daarin een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij ons vindt u wat u zoekt! Wilt u uw auto verkopen? Wij kopen graag uw auto in! Iedere auto die door ons wordt geleverd ondergaat een uitgebreide check en wordt geleverd met een afleverbeurt en nieuwe APK!

Een kijkje in ons bedrijf

Beoordelingen

Fantastische service, kon op korte termijn een afspraak maken en werd meteen geholpen! Monteurs waren fantastisch! Ik ben erg blij en dankbaar voor de hulp die Ralph ons heeft geleverd! Zou zeker nogmaals zaken met ze doen! Top bedrijf, top mensen die daar werken en helpen!!
Brandi Baxley-Moe A Soi
Topservice, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf! Op e-mails wordt snel en accuraat gereageerd, er was een uitgebreide mogelijkheid voor het maken van een proefrit en ook de aflevering van de auto was netjes (gepoetst en wel). Ook toen anderhalve maand na aflevering bleek dat er probleem aan de motor was, staat Van Driel auto's open om samen naar een oplossing te zoeken en het probleem te verhelpen. Zeer tevreden mee!
Carlo
"Volgende keer kom ik hier zeker weer langs voor de grote beurt of APK."
Tim Kooren
Van Driel auto's is deskundig, geeft gericht en doeltreffend advies, heeft vakkundige monteurs in huis met vakkennis op het gebied van auto's en motoren. Mijn ervaring met dit bedrijf, waar ik reeds 3 jaar tot de klantenkring behoor, is 100% en alle complimenten waardig. Een 10 met een griffel !
Gertjan Schutte Motorreparatie, Automotordiagnose, Algemene reparaties en onderhoud, Auto-onderhoud
Zojuist mijn eerste auto gekocht en ben er erg blij mee. Hele goede service, duidelijke communicatie en komt afspraken helemaal na. Al en al top service en ik kom hier zeker terug voor onderhoud!
Luca Noordermeer
Geen verrassingen, eerst prijsopgave, kortom : bij deze garage weet je wat je aan toe bent en wordt je auto vakkundig gerepareerd
Louis den Aantrekker


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Priya Priya