Kijkje bij ons in de garage

Beoordelingen

Een maand geleden een oudere toyota yaris hier gekocht. De verkoop ging heel soepel en snel. Na twee weken stopte de radio er plots mee. Even gebeld naar de zaak, geen enkel probleem om er even mee terug te komen. Vanmorgen langs geweest, super goed geholpen en alles weer in orde. Heel fijn! Aanrader!
Vroni van Kan Toyota Yaris
Ik kan Van Driel auto's zeer aanraden! Ik heb hier mijn eerste auto gekocht en de werknemers van Van Driel dachten goed met mij mee. Een paar weken eerder had ik een mail gestuurd met daarin een budget. Enkele weken later hadden ze voor mij een geschikte auto gevonden en ik kon direct een proefrit maken. Na de proefrit werd gevraagd wat beviel en wat niet. De APK werd na aankoop van de auto direct uitgevoerd en was inbegrepen bij de aanschafprijs. Er werd rustig met mij meegedacht en overlegd over eventuele extra kosten die gemaakt zouden moeten worden (bij mij waren dat de remschijven). Voor een hele mooie prijs die ik extra moest betalen (vele malen lager dan dat ik een halfjaar later zelf naar de garage moest) werd dit geregeld door Van Driel. Op vrijdag gekocht en op maandag hadden ze alles geregeld. Alle ''minpunten'' die bij de proefrit naar voren waren gekomen waren opgelost en de auto stond schoon klaar toen ik hem op kwam halen. Er werd mij uitgelegd hoe de auto werkt en stap voor stap liep een medewerker met mij door wat hij allemaal deed om de auto op mijn naam te zetten. Zeer prettig, voor de aankoop van een eerste auto!
Julian de Wolff
Top garage, kwam er al langere tijd voor onderhoud en reparaties van mijn auto's. Denken met je mee en zijn eerlijk met wat er moet gebeuren. Nu ook mijn auto bij van driel gekocht en ben weer super geholpen.
Kars Koppelaar
Na telefonisch contact op donderdag 16/09 een afspraak gemaakt voor de bezichtiging en proefrit van een Renault Kadjar. Het telefonisch contact verliep prima. Er worden geen valse verwachtingen geschept. De stoeprand schade aan één van velgen en de gescheurde stoelbekleding zijn netjes doorgegeven. Bij aankomst en bezichtiging treffen we dan ook geen grote verrassingen. De auto is redelijk als omschreven, niet helemaal 100%, maar dat heeft meer met mijn zeer kritische blik te maken. Voor de scherp aangeboden prijs staat hier een nette auto voor ons. De proefrit die volgt, verloopt als verwacht. Tijdens de onderhandelingen die volgen blijkt dat de verkoper Izaak duidelijk weet wat hij wil. De auto wordt voor een eerlijke prijs aangeboden en zal goed worden afgeleverd incluis een onderhoudsbeurt, garantie en APK. De matige, maar nog APK waardige banden worden meteen vervangen. Van Driel auto's streeft er duidelijk naar dat de klanten onbezorgd kunnen gaan genieten van hun aankoop. Dit blijkt ook uit de communicatie nadat de auto is aangeschaft en voordat de aflevering heeft plaatsgevonden. Als klant word ik keurig op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Zelfs een reservesleutel die in nalevering staat en tijdens de aflevering niet meegegeven kan worden, daar heeft van Driel een oplossing voor: "We sturen de reservesleutel gewoon naar u op, en u hoeft niet nogmaals helemaal naar Ridderkerk te komen om deze te programmeren. Laat de dealer bij u in de buurt dat maar doen en stuur ons de rekening maar!" Dat is nog eens met je klanten meedenken. U zult begrijpen dat de twee uur durende terugreis met m'n nieuwe auto een aangename reis geworden is. De auto is met zorg klaargemaakt. Zelfs de lakstift die de verkoper vergeten is te bestellen mag de pret niet drukken. Conclusies: Een nette auto voor een scherpe prijs. Een eerlijke verkoper, die de zaken niet mooier maakt dan ze zijn en duidelijk aangeeft wat hij u biedt en onder welke condities. Woont u in Ridderkerk? Dan zou ik zeker deze garage overwegen voor het uitvoeren van uw onderhoud en service. Komt u van ver en ziet u hier online een leuke occasion? Koop gerust uw auto hier. Als ik een cijfer mag geven: 9 Met vriendelijke groet, Wibo uit Steenwijk
Wibo Brandsma Renault Kadjar
Deskundig en netjes geholpen. Daar kom je voor terug. Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Auto gekocht en paar dagen later camper apk-keuring: nette prijzen, vriendelijk personeel.
Henk Weekhout
We hebben bij Van Driel auto's een Volkswagen Up aangeschaft en zijn erg netjes en goed te word gestaan, de uitleg was duidelijk en de adviezen paste goed bij wat wij zochten. De auto is netjes afgeleverd en de afgesproken punten zijn keurig uitgevoerd. Wij raden het zeker aan om hier een auto te kopen en te brengen voor onderhoud.
Willem de Geus Volkswagen Up


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Wesley de Jong Wesley de Jong
Arie van der Velden Arie van der Velden
Kan niet bestaat niet
Angelo de Geus Angelo de Geus
Arie van der Voet Arie van der Voet
Priya Priya