Van Driel Auto's

Wij zijn specialist in de verkoop van betaalbare auto's. Sinds 2003 hebben wij daarin een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij ons vindt u wat u zoekt! Wilt u uw auto verkopen? Wij kopen graag uw auto in! Iedere auto die door ons wordt geleverd ondergaat een uitgebreide check en wordt geleverd met een afleverbeurt en nieuwe APK!

Een kijkje in ons bedrijf

Beoordelingen

Betrouwbare garage. Niet te groot. Betrokken en willen echt kwaliteit leveren.
Ed van Setten
Op zoek naar mijn eerste auto had ik, bij gebrek aan voldoende (technische) autokennis, behoefte aan deskundig advies en begeleiding. Ik wist al wel welk merk/model het moest worden en welke opties. Een bekende bracht mij in contact met Van Driel auto's B.V. Zij hebben snel contact met mij opgenomen om mijn wensen en het beschikbare budget in kaart te brengen. Vervolgens zijn zij voor mij gaan zoeken. Tussentijds kreeg ik regelmatig updates over de zoektocht of voorstellen voor auto’s, en werd er goed met mij meegedacht. Toen er een auto op de markt kwam, die geheel aan mijn wensen voldeed, heeft Van Driel auto's B.V. meteen actie ondernomen. Er werd eerlijk advies gegeven over de beschikbare auto, en eventuele aandachtspunten. Het hele aankoopproces hebben zij op zich genomen en ook de afleverservice was zeer goed. Het prettige aan Van Driel auto's B.V. is dat de service zeer persoonlijk en deskundig is. Zij hebben mij goed en deskundig begeleid in het zoek- en aankoopproces. Voor vragen over de auto kan ik altijd bij hen terecht, en bij onderhoud van de auto wordt goed met de klant meegedacht (bijv. of het echt nodig is, wat de diverse opties zijn en/of het ook binnen het budget van de klant past). Er worden eerlijke prijzen gerekend, en afspraken worden nagekomen. Als tevreden klant, kan ik Van Driel auto's B.V. dan ook van harte aanbevelen.
L vD
Van Driel auto's is deskundig, geeft gericht en doeltreffend advies, heeft vakkundige monteurs in huis met vakkennis op het gebied van auto's en motoren. Mijn ervaring met dit bedrijf, waar ik reeds 3 jaar tot de klantenkring behoor, is 100% en alle complimenten waardig. Een 10 met een griffel !
Gertjan Schutte Motorreparatie, Automotordiagnose, Algemene reparaties en onderhoud, Auto-onderhoud
Vriendelijk personeel, eerlijke auto gekocht.
Mike Vrijland
Vriendelijke personeel en vooral eerlijk vandaag auto gekocht volgende week ophalen top geregeld!
Patrick Van Engelsdorp Gastelaars
Arrie en Richard hartelijk dank voor jullie professionele, snelle en bovenal vriendelijke service. Ik raad jullie zeker aan en zal hier voor mijn volgende aan- of verkoop van een auto zeker weer aankloppen. Ga zo door!
Stijn ter Steege


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Priya Priya