Van Driel Auto's

Wij zijn specialist in de verkoop van betaalbare auto's. Sinds 2003 hebben wij daarin een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij ons vindt u wat u zoekt! Wilt u uw auto verkopen? Wij kopen graag uw auto in! Iedere auto die door ons wordt geleverd ondergaat een uitgebreide check en wordt geleverd met een afleverbeurt en nieuwe APK!

Een kijkje in ons bedrijf

Beoordelingen

Ik kom niet uit de regio, maar heb bij dit bedrijf via Google een leuke auto gevonden. Ze hebben deze netjes en inclusief onderhoudsbeurt voor me in orde gemaakt. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en denken in oplossingen. Een betrouwbare garage waar ik graag blijf komen.
Elske
Van Driel auto's is deskundig, geeft gericht en doeltreffend advies, heeft vakkundige monteurs in huis met vakkennis op het gebied van auto's en motoren. Mijn ervaring met dit bedrijf, waar ik reeds 3 jaar tot de klantenkring behoor, is 100% en alle complimenten waardig. Een 10 met een griffel !
Gertjan Schutte Motorreparatie, Automotordiagnose, Algemene reparaties en onderhoud, Auto-onderhoud
Net een auto gekocht ! Zeer vriendelijk en vertrouwelijk geholpen. Kan niet anders zeggen dan wij zeker nog eens teruggaan mocht het weer nodig zijn !!
M.m van Vught
Goede verkopers goede aanbiedingen. Zeker eens langsgaan!
Margreet Speksnijder
Betrouwbare goede garage.
Jan Dettmeijer
Enkele maanden geleden een auto gekocht bij Van Driel, helaas op korte termijn meerdere malen problemen gehad met de auto; echter werd dit telkens zeer netjes opgelost en werd er ontzettend met ons meegedacht! Dankzij de prettige communicatie hebben we samen een passende oplossing kunnen vinden. Wij zijn dus erg tevreden over de geboden service.
Marieke


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Priya Priya