Kijkje bij ons in de garage

Beoordelingen

Op zoek naar mijn eerste auto had ik, bij gebrek aan voldoende (technische) autokennis, behoefte aan deskundig advies en begeleiding. Ik wist al wel welk merk/model het moest worden en welke opties. Een bekende bracht mij in contact met Van Driel auto's B.V. Zij hebben snel contact met mij opgenomen om mijn wensen en het beschikbare budget in kaart te brengen. Vervolgens zijn zij voor mij gaan zoeken. Tussentijds kreeg ik regelmatig updates over de zoektocht of voorstellen voor auto’s, en werd er goed met mij meegedacht. Toen er een auto op de markt kwam, die geheel aan mijn wensen voldeed, heeft Van Driel auto's B.V. meteen actie ondernomen. Er werd eerlijk advies gegeven over de beschikbare auto, en eventuele aandachtspunten. Het hele aankoopproces hebben zij op zich genomen en ook de afleverservice was zeer goed. Het prettige aan Van Driel auto's B.V. is dat de service zeer persoonlijk en deskundig is. Zij hebben mij goed en deskundig begeleid in het zoek- en aankoopproces. Voor vragen over de auto kan ik altijd bij hen terecht, en bij onderhoud van de auto wordt goed met de klant meegedacht (bijv. of het echt nodig is, wat de diverse opties zijn en/of het ook binnen het budget van de klant past). Er worden eerlijke prijzen gerekend, en afspraken worden nagekomen. Als tevreden klant, kan ik Van Driel auto's B.V. dan ook van harte aanbevelen.
L vD
Altijd vriendelijk en behulpzaam, snelle service!
Debby Peters
Echt een aanrader als u op zoekt bent naar een betrouwbare garage en vriendelijk personeel
Pascal van den Boom
Arrie en Richard hartelijk dank voor jullie professionele, snelle en bovenal vriendelijke service. Ik raad jullie zeker aan en zal hier voor mijn volgende aan- of verkoop van een auto zeker weer aankloppen. Ga zo door!
Stijn ter Steege
Topservice, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf! Op e-mails wordt snel en accuraat gereageerd, er was een uitgebreide mogelijkheid voor het maken van een proefrit en ook de aflevering van de auto was netjes (gepoetst en wel). Ook toen anderhalve maand na aflevering bleek dat er probleem aan de motor was, staat Van Driel auto's open om samen naar een oplossing te zoeken en het probleem te verhelpen. Zeer tevreden mee!
Carlo
In oktober mijn nieuwe auto gekocht bij van Driel! Helemaal blij mee. Super service en ontzettend vriendelijk! Ze nemen altijd de tijd voor je. En als er problemen zijn doen ze hun best je zo snel mogelijk te helpen. Nu was er iets stuk aan mijn auto en ik moest hem achter laten in de garage, ontzettend vervelend maar ook dan denken de mannen bij van Driel met je mee! Mijn auto is weer als nieuw! En ik raad dan ook iedreen aan om naar van driel te gaan! Nogmaals bedankt mannen!!
Esmeralda Beerens


Het team

Izaak van Driel Izaak van Driel
Ralph Speksnijder Ralph Speksnijder
Hard werken is het motto
Aart van der Voet Aart van der Voet
Wesley de Jong Wesley de Jong
Arie van der Velden Arie van der Velden
Kan niet bestaat niet
Angelo de Geus Angelo de Geus
Arie van der Voet Arie van der Voet
Priya Priya
Reno van der Valk Reno van der Valk